Villa Parcs
Vakantie in Frankrijk in elk seizoen

Vakantie in Frankrijk in elk seizoen bij Villa Parcs

Vakantie in elk seizoen bij Villa Parcs

Ontdek onze tips voor de lente, de zomer, de herfst en de winter

Wie op zoek is naar een vakantie in Frankrijk gaat meestal in de zomer of in de winter. Maar dat betekent niet dat u buiten deze seizoenen geen fijne vakantie kunt beleven. Integendeel zelfs, de lente en de herfst zijn ideaal voor vakantiegangers die op zoek zijn naar rust, ruimte en het authentieke Frankrijk. Daarom kunt u bij Villa Parcs in elk seizoen terecht! Met in ons aanbod drie vakantieparken in verschillende regio's in Frankrijk is er altijd een vakantiepark te vinden die aansluit bij uw wensen. Lees verder om erachter te komen waar u in welk seizoen moet zijn!

Swipe voor meer foto's ➡️

Vakantie in de lente 🌱 | Les Forges Villas & Domaine Castellane

Als na een lange winter de zon zich weer wat vaker laat zien en de natuur weer langzaamaan tot leven komt, heeft u ongetwijfeld zin om eropuit te gaan. Waar het in de lente in Nederland nog fris kan zijn, is het in Frankrijk al zeer aangenaam. Met een gemiddelde temperatuur in Poitou Charentes van 19°C is verblijven in een villa bij Les Forges Villas zeker geen straf. Iets frisser, gemiddeld 17°C in Castellane, maar niet minder mooi is Domaine Castellane. Dit vakantiepark ligt vlak bij de adembenemende Gorges du Verdon. Bijkomend voordeel van hier in de lente verblijven is dat deze toeristische trekpleister een stuk minder druk is.

Villa Parcs

Vakantie in de zomer 🌻 | Les Forges Villas & Parc Madeleine & Domaine Castellane

Tijdens de zomer in Frankrijk biedt elk vakantiepark een andere beleving. De actieve vakantieganger kiest voor een vakantie in de Franse Alpen in de zomer bij Parc Madeleine. Les Forges Villas is dé plek voor een zomervakantie met de hele familie. De grote villa's, een heerlijk zwembad en de kindvriendelijke faciliteiten maken het tot een ideale gezinsbestemming. Dol op water en watersporten in de zomer? Boek dan bij Domaine Castellane, waar niet alleen de Gorges du Verdon vlakbij ligt maar ook verschillende meren met watersportmogelijkheden.

Vakantie in de herfst 🍂 | Les Forges Villas & Parc Madeleine & Domaine Castellane

De herfst is misschien wel het meest onderschatte seizoen voor een vakantie in Frankrijk. Ook in Frankrijk verandert het landschap in de herfst in een kleurrijk spektakel. En met nog zeer aangename temperaturen is het de ideale tijd om mooie wandel- of fietstochten te maken. Of dat nu in de Alpen, in de Provence of op het platteland in Poitou Charentes is. Wist u bovendien dat de herfst de tijd is wanneer de druiven worden geoogst? Plan dus zeker ook een bezoek aan een wijnboer in de herfst. En vergeet ook niet zelf een fles wijn mee te nemen natuurlijk, heerlijk na een lange wandeling in de herfst in Frankrijk. 

Villa Parcs

Vakantie in de winter ❄️ | Parc Madeleine & Domaine Castellane

Bij een vakantie in de winter in Frankrijk denkt u waarschijnlijk maar aan één ding; wintersport! Echte wintersport fanatiekelingen zitten helemaal goed bij Parc Madeleine. Niet alleen ligt dit vakantiepark midden in een groot wintersportgebied, de luxe chalets en appartementen liggen direct aan de pistes. Ideaal toch? Ook bij Domaine Castellane kunt u terecht voor een wintersportvakantie, verschillende skigebieden zijn binnen een uur met de auto te bereiken.

De vakantieparken van Villa Parcs

Uiteraard bent u nu benieuwd naar de drie vakantieparken van Villa Parcs. Kiest u voor Parc Madeleine, een vakantiepark in de Franse Alpen? Gaat u voor de Provence in Zuid-Frankrijk en dus voor Domaine Castellane? Of toch liever een heuse villa op het platteland bij Les Forges Villas? Waar u ook voor kiest, bij Villa Parcs zorgen we ervoor dat u in elk seizoen een heerlijke vakantie in Frankrijk beleeft!

Bekijk hieronder uw favoriete vakantiepark:

Parc Madeleine
Frankrijk - Rhône-Alpes

 

Les Forges Villas
Frankrijk - Deux-Sèvres

 
 
 

Laat u inspireren door onze andere blogs ↓