Villa Parcs
Villa Parcs

Affiliate programma

Affiliate programma van Villa Parcs

Villa Parcs beschikt over twee vakantieparken in Zuid-Frankrijk. Zowel in de zomer als in de winter genieten gasten van een vakantie in Zuid-Frankrijk. Parc Madeleine is gelegen in Saint-François-Longchamp en is de plek voor een wintersportvakantie. Uiteraard is het in de zomer hier ook heerlijk vertoeven en een prachtige bestemming voor buitensporten. Les Forges Villas is gelegen nabij de stad Poitiers in het zuid-westen van Frankrijk. Op dit kleinschalige park staan luxe villa's en bieden een heerlijke plek om te genieten van het Franse plattelandsleven. Het affiliate programma van Villa Parcs wordt aangeboden door het gerenommeerde netwerk TradeTracker.

Wat biedt Villa Parcs u?

  • U ontvangt 5% commissie
  • Er vindt geen ontdubbeling plaats
  • De tracking duurt 30 dagen en vindt plaats op basis van cookies en fingerprint
  • Wij werken met een Custom Attributie Model van TradeTracker. Hierbij worden alle publishers op een eerlijke wijze beloond
  • Wij maken gebruik van automatisch gegenereerde feeds
 

Parc Madeleine

Parc Madeleine is de plek voor een wintersportvakantie in de Auvergne-Rhône-Alpes. Gasten kunnen verblijven in een 2- of 3-kamer appartement geschikt voor maximaal 10 personen. Ook kan gekozen worden voor een chalet welke plaats biedt aan maximaal 12 personen. Een verblijf bij Parc Madeleine betekent een verblijf direct aan de piste, erg fijn is dan ook de ski-in & en ski-out. Per boeking is standaard 1 overdekte parkeerplaats beschikbaar. Verder kunnen gasten gebruik maken van de skilockers, broodjesservice, opmaakservice of skihuur. Kinderen en jongeren mogen spelen en chillen op de speelhoek & vide terwijl de volwassenen nog lang tafelen in het restaurant. 

 

Parc Madeleine
Frankrijk - Auvergne-Rhône-Alpes

 

Les Forges Villas

Het kleinschalige vakantiepark Les Forges Villas is gelegen op het Franse platteland of een kleine autorit afstand van Poitiers. De luxe villa's bieden plaats aan maximaal 10 personen en beschikken over fijne voorzieningen zoals een zeer grote tuin met terras, een BBQ plaats en eigen parkeerplek bij de woning. De villa's zijn sfeervol ingericht met comfortabele bedden, een moderne badkamer en compleet ingerichte keuken. Les Forges Villas beschikt ook over een aantal faciliteiten op het park. Gasten kunnen een duik in het buitenzwembad nemen, een potje jeu de boules spelen of toekijken hoe de kinderen zich vermaken in de kleine speeltuin. In de omgeving ligt een mooie golfbaan en de stad Poitiers is zeker een bezoek waard!

 

Les Forges Villas
Frankrijk - Deux-Sèvres

 

Meer informatie

Wilt u profiteren van het succes van Villa Parcs? Meldt u dan nu aan als affiliate via TradeTracker. Of wilt u meer informatie over het affiliate programma, heeft u vragen of bent u op zoek naar geschikt beeldmateriaal? Neem dan contact op via support@bookingboosters.nl.

 
Aanmelden voor het affiliate programma