1. Geen risico's
  2. Boek nu, beslis later!
  3. Verantwoord
  4. Veilig & vertrouwd
  5. Vakantie voorpret
 

Boek nu, beslis later!

Vakantie vieren; het schiet vast en zeker door je hoofd. Want van vakantie word je gelukkig! Maar in covid-tijd boeken, dat is best een stap.

Bij Villa Parcs kun je zorgeloos een reservering maken! Want wij houden een reservering maar liefst 30 dagen vast! Zo kun je later beslissen of je echt wil boeken! Dat is optimaal genieten van vakantie voorpret. 

Vertrouwen

Villa Parcs werkt nauw samen met de lokale overheid en office du tourisme. Alle handen worden in het skidorp Saint Francois Longchamp in een geslagen om er een verantwoord skiseizoen 2021 van te maken. Met als doel besmettingen en verspreiding van Covid-19 te voorkomen. 

Verantwoord op vakantie 

Het vakantiepark Parc Madeleine is ruim opgezet. Alle chalets en appartementen zijn voorzien van comfortabele living en goed uitgeruste keukens. Zo kun je na een dag op de piste ontspannen "thuis" vakantie vieren.

Wist je dat ons restaurant geopend is voor "stay home" diners? Wij bezorgen op basis van reservering een uitgebreid diner pakket. Je kunt kiezen uit: kaasfondue, steengrillen en of raclette diners. Lekker "uit eten" in eigen vakantieverblijf. Veilig, verantwoord en ontspannen!  Ps: wij doen de afwas! Als dat geen vakantiegevoel is...

 

Corona-proof vakantie vieren, geniet van onze stay home dinners op uw wintersport

Stay Home Fondue diner

Corona-proof vakantie vieren, geniet van onze stay home dinners op uw wintersport

Stay Home Steengrill diner

Corona-proof vakantie vieren, geniet van onze stay home dinners op uw wintersport

Stay Home Raclette diner