Saint Francois Longchamp

Cycle Travel biedt in de Franse Alpen een superlocatie aan voor fietsvakanties in de bergen. In het centrum van Saint Francois Longchamp ligt het kleinschalige 4-sterren vakantiepark Parc Madeleine. De luxe chalets en appartementen liggen direct aan de Col de Madeleine (hors categorie klim in o.a de Tour de France & Parijs-Nice) en is ook bekend als het skigebied Grand Domaine (165km). Tijdens uw fietsvakantie in de Franse Alpen staan alle faciliteiten tot uw beschikking. Genieten in het restaurant en laat u in de watten leggen na een fietstocht. Parc Madeleine is zeer kindvriendelijke en gericht kleinere gezelschappen. Het park ligt op ongeveer 10 uur rijden vanaf Utrecht.

Lacets de Montvernier naar Col du Chaussy
 

Omgeving

Cycle Travel fietsvakanties heeft op de locatie Parc Madeleine een prachtig gebied midden in de Franse Alpen. Saint-François Longchamp bevindt zich in het hart van het grootste fietsgebied ter wereld. Vertrek voor een fantastisch avontuur in het hart van de Alpen. Parc Madeleine ligt pal aan de legendarische Col de la Madeleine en wordt omringd door even zovele mythische bergpassen zoals o.a. de Col du Glandon, Croix de la Croix-de-Fer, Col du Caliber en Col du Chaussy. Alleen de Col de Madeleine is al op drie verschillende routes te beklimmen onder compleet andere omstandigheden. Dit maakt de berg extra speciaal en uitdagend voor fietsers die van afwisseling houden. In onze Cycle Travel fietsvakantie routes nemen we ook de minder bekende maar even zo mooie beklimmingen mee. Laat u verrassen in deze mooie omgeving!

 

Berging voor Fietsen! 

Cycle Travel fietsvakanties heeft op Parc Madeleine een afsluitbare ruimte waar alle fietsen veilig achter slot en grendel kunnen worden achtergelaten. Tevens is hier de mogelijkheid voor het onderhouden van de fietsen en zijn de aansluitingen voor een bikewash service aanwezig.